Ryhmämenut
Italialaisessa ruokakulttuurissa antipasto on ruokailun aloittava alkupala, jonka tarkoitus on herättää ruokahalu. Antipastoa seuraa yleensä primi piatto, joka on ns. kevyt pääruoka. Primi piatton jälkeen seuraa secondo piatto, joka on varsinainen pääruoka ja yleisesti raskaampi ja lihapitoisempi kuin primi piatto. Tämän jälkeen seuraa dolci, eli jälkiruoka.
3 ruokalajin menu
Antipasti
Alkupalat
Parmigiana di melanzane
Italialaista munakoisovuokaa, jossa kerrostetusti viipaloitua munakoisoa, mozzarella juustoa ja tomaattikastiketta.
Bruschetta con Guanciale e Carciofi grigliati
Paahdettua talon leipää jonka päällä valkosipuliöljyä, artisokkaa, rapeaa Guancialea, vihreää oliivia, balsamicokastiketta, extra neitsytoliiviöljyä ja tuoretta basilikaa.
Primi piatti
Pääruoka
Pizza Pugliese
Täytteinä tomaattikastike San Marzano -tomaateista, mozzarella fiordilatte di Agerolaa, punasipulia ja pecorino juustoa.
Risotto Porcini con crema di Tartufo
Kermaista herkkutattirisottoa tryffelikastikkeen ja parmesaanijuuston kera.
Rigatoni Gamberi e limone
Itse tehtyä Rigatoni pastaa katkarapujen, tuoreen sitruunan mehun, persiljan, valkosipulin ja extra neitsytoliiviöljyn kera.
Dolci
Jälkiruoka
Maritozzo
Roomalainen kermapulla pistaasipähkinöiden kera.
Yogurt con lamponi e limone
Jogurttia vadelmahillon ja sitruunamurun kera.
4 ruokalajin menu
Antipasti
Alkupalat
Pizza fritta
Friteerattua pizzaa, jossa täytteenä tuoretta ricotta juustoa, tryffelikastiketta, Mortadella makkaraa, extra neitsytoliiviöljyä ja raastettua pecorino juustoa.
Burrata con pesto e crumble di olive
Burrata juustoa oliivimuruilla talon basilika pestokastikkeen (sis. pistaasipähkinää) kera.
Primi piatti
Kevyt pääruoka
Risotto con crema di Zucca e Porcini
Risottoa rosmariinilla ja valkosipulilla maustetun kurpitsakastikkeen, herkkutattien ja parmesaanijuuston kera.
Tonnarelli al Sud
Itse tehtyä tonnarelli pastaa nduja-tomaattikastikkeen, tonnikalan, extra neitsytoliiviöljyn ja krutonkien kera.
Secondi piatti
Pääruoka
Merluzzo fritto
Friteerattua turskaa talon valkosipuli-lime majoneesin ja paahdettujen perunoiden kera.
Saltimbocca alla romana
Valkoviinissä marinoitua San Daniele kinkkuun käärittyä porsaan ulkofilettä salvialla maustettuna. Lisukkeena paahdetut perunat.
Vellutata di Zucca con crostini
Kermaista valkosipulilla maustettua kurpitsakeittoa krutonkien kera.
Dolci
Jälkiruoka
Torta al limone
Pehmeä sitruunakakku.
Bianco mangiare
Mantelimaitovanukasta suklaakastikeen ja pistaasipähkinöiden ja kera.